Så kan ni hetta upp ert sexliv – sexleksaker, intima foton, och mycket mer

Sex är någonting som alltid ska vara härligt och fantastiskt, oavsett om man är med sin sexpartner eller med sig själv. Men precis som med mycket annat så är det väldigt lätt hänt att man ramlar ner i samma gamla vanliga rutin när det kommer till sex.

Som tur är så är detta någonting som är relativt enkelt att förändra och förbättra. Idag så finns det gott om olika hjälpmedel man kan köpa som tar ens sexliv till nästa nivå, men man kan även kombinera sitt fotointresse för att hetta upp stämningen.

Sexleksaker

Idag så finns det ett enormt utbud av sexleksaker både för män, kvinnor, och par. Oavsett om du vill förgylla dina privata stunder eller testa på någonting nytt med din partner så finns det någonting för alla. Sexleksaker är idag långt ifrån lika tabubelagt som det har varit tidigare och det finns allt mellan himmel och jord att välja och vraka bland. Någonting som har blivit populärt är olika sexhjälpmedel såsom glidmedel och andra saker som förhöjer upplevelsen för er båda. Här är det bäst att man utforskar själv, men kanske skulle en ögonbindel eller ett verktyg som förlänger storleken och ger en upp till 4 tum längre penis? Möjligheterna är stora och endast är fantasi sätter gränsen.

Ta bilder

Att ta nakenbilder och andra fräcka foton på varandra för att sedan spara kan vara en rolig del av ett förspel, men kan även användas för att addera ett nytt element in i erat sexliv. Om en av er är på resa kanske det hade uppskattats att få en bild skickad till sig? Möjligheterna är mer eller mindre obegränsade, så se till att ni kommunicerar och experimenterar er fram på ett sätt som ni båda är bekväma med.