Så får du till en balanserad och fotovänlig vardag i vår 

Våren är den tiden på året då allting äntligen börjar blomma ut, fåglarna börjar sjunga igen efter en lång tyst vinter, ljuset vänder åter tillbaka och det är helt enkelt en tid av nystart. I vår stressade vardag kan därför våren bli en perfekt period till att börja om på nytt, skapa en balans och om man så vill, fotovänlig vardag som innehåller både måsten men också njutning. Hur gör man då? 

Skapa tomma luckor i almanackan  

En viktig del av om man vill skapa sig en mer balanserad vardag är att faktiskt aktivt göra utrymme för luckor i kalendern till sådant som man enbart mår bra av. Mycket av vår vardag går lätt åt till jobb, träning, matlagning, städning och att helt enkelt få ihop vardagspuzzlet. Och självklart måste det göras och är en stor del av att vara människa. Men om man vill hitta en balans i vardagen där saker och ting också känns kul så kan det vara minst lika viktigt att göra rum åt de roliga sakerna. Självklart att planera in roliga saker, men även att faktiskt bara skapa luckor i kalendern till att vara spontan och göra någonting man har lust med för stunden.  

Ägna tid utanför hemmet 

Ett bra knep om man vill ha en mer balanserad och fotovänlig vardag är att faktiskt ägna mer tid utanför hemmet. Hemma finns det alltid måsten som behöver göras och någonting som tar ens uppmärksamhet. Men utanför hemmet kan man helt enkelt ge sig hän åt exempelvis nöjen och att vara spontan. Det är också utanför hemmet som man kan råka hamna vid nya fotovänliga platser som inte bara kan ge en inspiration till nya fotografier utan också energi i vardagen. När man är utanför hemmet och är uppmärksam på miljöerna runt om kring sig kan man under en promenad i stan, på ett museum en bar eller bara ute i en park plötsligt hamna på nya inspirerande och fotovänliga miljöer.  

Boosta ditt förhållande   

Någonting som är viktigt om man vill skapa en balanserad vardag är att ge tid och energi till sitt förhållande och sin partner. Att hamna i samma vanliga rutiner och mönster är lätt när man är i ett förhållande därför kan våren vara en perfekt tid till att ge till extra energi åt förhållandet. Kanske är det dags att testa någonting helt nytt som gangbang eller helt enkelt prova på att ha ett öppet förhållande. Kan vara ett sätt för att få in lite ny energi till förhållandet. Men om det inte är någonting som passar ert förhållande så kan man i stället satsa på att hitta på saker tillsammans, åka i väg på en resa ihop och helt enkelt bara spendera mer tid tillsammans.